BestMusic.ro » K-GULA & Dj Undoo » Biografie K-GULA & Dj Undoo

Biografie K-GULA & Dj Undoo

K-GULA & Dj Undoo

In 1998 K-Gula, un rapper descoperit de Brugner (Delikt), care activa in trupa L.I.R.I.C. alaturi de Inspectoru si Maniak Killer (ex. Klansmen), intra in trupa R.A.C.L.A alaturi de care, in 2000 scoate albumele Plus infinit si Visuri in intuneric (album solo). In 2001 urmeaza ultima aparitie in cadrul acestei trupe cu albumul Patratul rosu, dupa care se decide sa paraseasca industria muzicala. La un an de la despratirea de trupa R.A.C.L.A decide, dupa multe discutii cu oameni importanti din industria muzicala, sa se dedice din nou muzicii, timp in care inregistreaza alaturi de trupe si nume sonore din muzica romaneasca, ca Bitza, Vitza de vie, Holograf, Cassino, CTC, Da-Hood, nenumarate piese de mare succes. Deasemenea a aparut si pe compilatiile Proiectul verde (scos de UrbanRecords) si Hip-Hop hits (Roton Music).
Dj Undoo este cunoscut in sfera hip-hop romaneasca mai ales datorita colaborarilor cu nume, ca: H8, Bitza, Simplu, Puya, Anonim, Da-Hood, Phane Buton, Nicola, dar si prin ajutorul acordat trupelor mici.

In 2003 a inceput cautarile pt infiitarea trupei alaturi de Dj Undoo. Primul pe lista a fost Jojo, la tobe, ca dupa un an de cautari sa li se alature si Jonny, bassistul trupei, Stefan, clape, Vali, ghit elect. Alaturi de acestia, muzica produsa de K-gula vrea sa schimbe mentalitatea celor ce au impresia ca Hip-Hop-ul inseamna doar viata de cartier si injuraturi.

In 2005, la 4 ani de la reluarea activitatii, K-gula scoate alaturi de Dj Undoo albumul Schimbari, un album complex, o formatie de social fussion, care intregeste zona de hip-hop, indraznind sa fie altfel.

Casa de discuri: Roton

Comentarii K-GULA & Dj Undoo