BestMusic.ro » Kaiser Chiefs » Britney, Lady Gaga si Beyonce, prietene in videoclipul ''Kinda Girl You Are''

Britney, Lady Gaga si Beyonce, prietene in videoclipul ''Kinda Girl You Are''


Britney Spears, Lady GaGa si Beyonce sunt cele mai bune prietene in videoclipul trupei Kaiser Chiefs, 'Kinda Girl You Are'. Cum ar fi fost destul de greu de adus trei dive laolalta, regizorul clipului s-a gandit la varianta cea mai simpla: inlocuirea lor cu sosii.

Cele trei se distreaza impreuna, fug de politie, se implica inr-o incaierare si incearca sa se ia la intrecere cu niste baieti - nimeni altii decat membrii trupei, dar nu le ajuta caii putere.

Unii spun ca acest clip a fost realizat ca o continuare a videoclipului 'Telephone' al lui Lady GaGa, cu mai putina violenta. Altii sunt de parere ca cei de la Kaiser Chiefs au incercat sa se promoveze folosindu-se de imaginea celor trei artiste pop.

Singleul 'Kinda Girl You Are' este inclus pe cel mai recent album lansat de Kaiser Chiefs, 'The Future Is Medieval. Discul a aparut pe piata in luna iunie.

Kaiser Chiefs - Kinda Girl You Are
Mai multe stiri despre: muzica 2011  lansari videoclipuri 
Publicat pe 02 Noiembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram