BestMusic.ro » Kaiser Chiefs » Kaiser Chiefs scot album dupa album

Kaiser Chiefs scot album dupa album


Nici nu a trecut bine o luna de la lansarea celui de al doilea album din cariera ca rockerii Kaiser Chiefs au anuntat un alt material discografic pentru primavara lui 2007.

Acestia au recunoscut ca in timp ce inregistrau recentul lor succes `Yours Truly Angry Mob`, au pus la punct piesele pentru un nou disc care va fi lansat doar ca `album pentru fani` in luna aprilie.

Basistul Simon Rix a declarat pentru MTV ca acesta va aparea probabil prin intermediul propriei Case de productie. Totodata, desi din aceasta luna pana in iulie, trupa se afla intr-un turneu mondial ce strabate Europa, Australia si America de Nord, ei vor sa se apuce imediat de lucrul la un viitor album de studio.

`Este frustrant sa astepti atat de mult intre inregistrari. Am compus `Employment` si apoi nu am mai scos nimic timp de doi ani. Prefer sa incepem lucrul la urmatorul album important cat de repede posibil. Trupele din anii `60 obisnuia sa scoata rapid albumele, si asa intentionam si noi sa facem`.

Discul pentru fani ce apare in aprilie poate fi comandat de pe site-ul oficial al trupei www.kaiserchiefs.co.uk.

mihai miron, bestmusic
Publicat pe 16 Martie 2007 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram