BestMusic.ro » Kamelia Hora »  Kamelia si-a petrecut ziua de nastere timp de 3 zile si 3 nopti ca-n povesti  

 Kamelia si-a petrecut ziua de nastere timp de 3 zile si 3 nopti ca-n povesti  

 Kamelia si-a petrecut ziua de nastere timp de 3 zile si 3 nopti ca-n povesti
 

Pe 5 septembrie, Kamelia a schimbat prefixul si a sarbatorit aniversarea celor 30 de ani de reusite personale si muzicale.

Familia si prietenii au considerat ca este un moment important din viata artistei, astfel, acestia au pus la cale o petrecere surpriza, ca in basme, de 3 zile si 3 nopti, care a inceput de sambata si s-a incheiat asta noapte, chiar de ziua ei.

"Eu ma simt la fel, insa cei apropiati au vrut sa observ ca a avut loc o schimbare majora . Poate ei stiu mai bine, eu abia imbratisez noua varsta, de care, cu siguranta, o sa ma bucur foarte mult. Las viata sa curga si sa traiesc cu intensitate fiecare moment”, marturiseste Kamelia despre implinirea celor 30 de ani.

Mai mult, totul a fost aranjat atat de bine incat a primit 3 torturi, 30 de buchete de flori, foarte multe cadouri si un tricou personalizat cu 30 de mesaje si urari din partea invitatilor, care dispareau rand pe rand, intr-o camera secreta, in care Kamelia nu a avut voie sa intre pe durata petrecerii.

Nici peripetiile n-au lipsit, asa ca la miezul noptii, dupa ce s-au bucurat de lampioanele lansate catre cer, toata lumea a alergat dupa galeti cu apa pentru ca unul din lampioane s-a oprit intr-un copac din fata casei si a luat foc. Toti invitatii s-au mobilizat, chiar si frumoasa cantareata, si pana la urma totul s-a terminat cu bine.
Mai multe stiri despre: aniversare  zi de nastere 
Publicat pe 06 Septembrie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram