BestMusic.ro » Kamelia » Asculta piesa 'Prima oara' a Kameliei cantata in vietnameza (video)

Asculta piesa 'Prima oara' a Kameliei cantata in vietnameza (video)


Cu toate ca piesa "Prima oara” a Kameliei a fost lansata in urma cu 5 ani, nu numai fanii romani inca o apreciaza si o fredoneaza, ci si cei internationali chiar daca nu vorbesc limba romana.

"Prima oara” a adunat cover-uri din intreaga lume, din tari precum Kazakhstan, Albania, Rusia, Republica Moldova, Austria si Bulgaria, piesa ajungand chiar si in Vietnam, unde doi baieti s-au gandit sa faca o varianta mai inedita si s-au filmat in timp ce cantau strofele piesei in vietnameza, iar refrenul in romana.

Kamelia a fost cea care a dat startul si unui concurs de cover-uri pentru "Prima oara” in 2012, cand castigatorul a fost un artist din Columbia. Ba mai mult, o adolescenta din Albania a participat la o emisiune-concurs de muzica cu aceasta piesa.

Dupa cinci ani, Kamelia se bucura in continuare de succesul single-ului "Prima oara”, dar si de cele peste 28 de milioane de vizualizari pe care le-a strans videoclipul "Amor”.
Mai multe stiri despre: coveruri  piesa noua 2016 
Publicat pe 19 Iulie 2016 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram