BestMusic.ro » Kamelia » Kamelia 'Amor' este cea mai vizionata coregrafie de Zumba

Kamelia 'Amor' este cea mai vizionata coregrafie de Zumba


La un an de la lansarea piesei "Amor”, ea continua sa fie ascultata in intreaga lume. Piesa compusa si produsa impreuna cu George Hora, fratele artistei, a adunat aproape 50 de milioane de vizualizari si este difuzata in tari precum Bulgaria, Italia, Turcia, Cipru, Polonia, Grecia.

Fanii si iubitorii de Zumba se bucura de o coregrafie oficiala a piesei, la care a participat si Kamelia. Coregrafia a depasit deja sapte milioane de vizualizari pe YouTube si a devenit cel mai accesat clip de Zumba al unei piese romanesti. Coregraful este Claudiu Gutu, primul instructor de Zumba din Timisoara si prieten din copilarie al artistei.

''Am vazut ca in mediul online au aparut mai multe filmari cu instructori de Zumba din Polonia, India si Bulgaria, dansand pe "Amor” si m-am gandit sa filmez propriul videoclip, in care sa apar si eu. Am vorbit cu Claudiu Gutu, am repetat de cateva ori, am filmat coregrafia pe malul Begai, iar acum sunt foarte mandra ca suntem pe locul 60 in lume! '', spune frumoasa artista.

Cel mai recent single lansat de Kamelia se numeste "Suave” si imbina elemente de reggaeton, hip hop si influente balcanice. Artista a lansat de-a lungul timpului piese de succes precum "Prima oara”, "Prima oara”, "Vara rece”, "Change”, "VIP”, "Piesa mea preferata”, "Come Again” si a avut colaborari cu Voltaj, Puya, Eli si multi altii.

Poti asculta Suave, cel mai recent single al artistei aici: https://youtu.be/zEdlGPBq3-0
Publicat pe 07 Aprilie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram