BestMusic.ro » Kanye West » Fanii lui Kanye West "s-au batut" pentru o pereche de adidasi Yeezy Boost 350 

Fanii lui Kanye West "s-au batut" pentru o pereche de adidasi Yeezy Boost 350 

Fanii lui Kanye West "s-au batut" pentru o pereche de adidasi Yeezy Boost 350 

Weekend-ul trecut fanii lui Kanye West au dus o adevarata batalie pentru a pune mana pe o pereche de adidasi Yeezy Boost 350, cea mai recenta line de incaltaminte a rapper-ului.

Fanii au asteptat sambata ore in sir in fata magazinelor Adidas din Chicago si Londra pentru a cumpara o pereche de adidasi. Din pacate pentru ei, multe perechi in valoare de 200 de dolari au fost rezervate de fanii care le-au comandat online.

La doar o ora de la punerea in vanzare pentru publicul larg sambata dimineata, compania Adidas a postat pe Twitter mesajul: "#YEEZYBOOST 350 is now sold out online in the U.S."

Evident ca reactiile fanilor dornici de a se incalta cu o perche de Yeezy Boost 350 nu au intarziat sa apara, iar pe retele de socializare au inceput sa fie postate mesaje de genul: "getting a pair of Yeezys is like the hunger games" sau "will sell my organs for yeezy boosts".
Mai multe stiri despre: vedete  afaceri  afaceri vedete 
Publicat pe 25 August 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram