BestMusic.ro » Kasabian » Kasabian - din nou in razboi cu Keane

Kasabian - din nou in razboi cu Keane


Kasabian au redeschis disputa cu colegii de breasla de la Keane, afirmand ca frontman-ul Tom Chaplin se afla la `cura de placinte`. Chitaristul de la Kasabian , Serge Pizzorno, declarase la inceputul anului ca Chaplin s-a internat la reabilitare din cauza dependentei fata de vinul de Porto.

Chaplin a reactionat: ` Kasabian – daca am face intrecere pentru a vedea care rezista mai mult la alcool, in mod sigur as iesi invingator. Sau invins, depinde cum vreti sa punem problema`.

Solistul Kasabian , Tom Meighan, a declarat ca frontman-ul de la Keane ar iesi invingator intr-o lupta doar datorita greutatii sale. `Are un avantaj mare in faptul ca este de doua ori mai gras decat oricare dintre noi. Are 1, 80 inaltime, 1,80 latime si se abtine de la placinte` a glumit Meighan. `Este un `fitos` a continuat cantaretul.

Kasabian vor sustine un recital in Romania in cadrul BESTIVAL 2007. Britanicii vor canta in a doua zi a festivalului (30 iunie), alaturi de Pink si Reamonn.

mihai miron, bestmusic
Publicat pe 11 Iunie 2007 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram