BestMusic.ro » Kasabian » SummerWell a dezvaluit linep-ul: Kasabian, Foals, La Roux, printre numele confirmate

SummerWell a dezvaluit linep-ul: Kasabian, Foals, La Roux, printre numele confirmate


SummerWell, unul dintre cele mai importante festivaluri din tara, si-a anuntat astazi, 20 aprilie, linep-ul. Printre numele confirmate amintim: Kasabian, Foals, La Roux.

Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wombats, Jungle, Kwabs, Foxes, Circa Waves, Dan Croll sunt trupele care vor canta anul acesta, intre 8-9 august, pe scena festivalului SummwerWell, ce va avea loc la Domeniul Stirbey din Buftea.

Abonamentele se gasesc online pe www.easytickets.ro si in orice Orange shop, prin Eventim. Sunt valabile pentru ambele zile de festival (nu se vand bilete pentru fiecare zi in parte).

Intre 20 aprilie - 20 mai, pretul unui abonament este 199 lei

Intre 21 mai - 8 iulie, pretul unui abonament va fi 239 lei

Intre 9 iulie - 9 august, pretul unui abonament va fi 279 lei

(la aceste preturi se adauga taxele companiilor de ticketing)

KASABIAN este o formatie de rock britanica, formata in 1997 la Leicester. Trupa este formata din 4 membri: Tom Meighan, Sergio Pizzorno, Chirs Edwards si Ian Matthews.

Discografie: Kasabian (2004), Empire (2006), West Ryder Pauper Lunatic Asylum (2009), Velociraptor (2011) si 48:13 (2014).

FOALS este o formatie de indie-rock britanica din Oxford, Marea Britanie. Trupa este formata din cinci membri: Yannis Philippakis, Jack Bevan, Jimmy Smith, Walter Gervers si Edwin Congreave.

Discografie: Antidotes (2008), Total Life Forever (2010) si Holy Fire (2013).

LA ROUX inseamna Elly Jackson si Ben Langmaid.

Discografie: La Roux (2009) si Trouble in Paradise (2014).

THE MACCABEES este o trupa de indie-rock britanica din Londra, Marea Britanie. Trupa este formata din cinci membri: Orlando Weeks, Hugo White, Felix White, Rupert Jarvis si Sam Doyle.

Discografie: Colour It In (2007), Wall of Arms (2009), Given to the Wild (2012), TBA (2015).

JUNGLE este o formatie de soul modern, fondata in Londra, Marea Britanie. Trupa este formata din 7 membri: Josh Lloyd-Watson, Tom McFarland, Fraser MacColl, George Day, Dominic Whalley, Andro Cowperthawaite, Rudi Salmon.

Discografie: Jungle (2014)

THE WOMBATS este o formatie de indie-rock formata in Liverpool, Marea Britanie. Trupa este formata din 3 membri: Matthew Murphy, Dan Haggis si Tord Overland Knudsen.

Discografie: A Guide to Love, Loss & Desperation (2007), This Modern Glitch (2011) si Glitterbug (2015).

KWABS inseamna Kwabena Sarkodee Ajepong. Cantaretul britanic are 24 de ani si este cunoscut in principal pentru melodia "Walk".

Discografie: Nu are niciun album lansat.

FOXES inseamna Louisa Rose Allen. Cantareata are 25 de ani si este cunoscuta in principal pentru colaborarea cu muzicianul rus Zedd la melodia "Clarity".

Discografie: Glorious (2014).

CIRCA WAVES este o trupa de indie-rock formata in Liverpool in 2013. Formatia este formata din 4 membri: Kieran Shudall, Sam Rourke, Colin Jones si Joe Falconer.

Discografie: Young Chasers (2013).

DANIEL FRANCIS "DAN" CROLL este un artist britanic din Newcastle-under-Lyme, Staffordshire, Marea Britanie.

Discografie: Sweet Disarray (2014).
Mai multe stiri despre: lineup summerwell 2015 
Publicat pe 20 Aprilie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram