BestMusic.ro » Kasabian » Solistul Kasabian, bolnav de gripa porcina

Solistul Kasabian, bolnav de gripa porcina


Solistul formatiei Kasabian, Tom Meighan, a fost diagnosticat cu gripa porcina, informeaza editia online a tabloidului The Sun. Virusul a fost contactat recent undeva intre Japonia si Australia.

La inceputul acestei saptamani, Meighan s-a dus de urgenta la un spital din Sydney pentru control, intrucat dadea semne ca are aceleasi simptome ca bolnavii de gripa porcina.

Desi se astepta sa fie instiintat ca are doar o raceala puternica, componentul Kasabian a suferit o `deceptie`: carantina pana la vindecare. Si colegii sai sunt izolati, desi despre acestia nu s-a anuntat ca ar fi luat virusul H1N1.

Kasabian nu e singura trupa lovita de gripa porcina. La sfarsitul lunii iulie, Sugababes au fost diagnosticate cu acest virus. Detalii AICI.

Kasabian se afla intr-un turneu de promovare a celui mai recent album, `West Ryder Pauper Lunatic Asylum`. Din cauza gripei, Tom, Serge, Chris si Ian au fost nevoiti sa-si anuleze concertul din Oz, dar spera sa ajunga in Malaezia in weekend.

`The West Riding Pauper Lunatic Asylum`, cunoscut si ca `Stanley Royd Psychiatric Hospital` a fost un centru medical in care erau tratati oamenii cu probleme psihice, ce a functionat in West Yorkshire incepand cu anul 1818, conform site-ului historytoherstory.org.uk.

`West Rider Pauper Lunatic Asylum` este al treilea album al formatiei Kasabian si vine dupa `Empire` (2007). Primul extras pe single se numeste `Where Did All The Love Go?`.

Bestmusic
Mai multe stiri despre: Kasabian 
Publicat pe 13 August 2009 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram