BestMusic.ro » Katy Perry » Amazon a lansat Prime Music, un nou serviciu de streaming, in Marea Britanie

Amazon a lansat Prime Music, un nou serviciu de streaming, in Marea Britanie


Amazon a intrat pe piata de streaming din Marea Britanie cu lansarea Prime Music, un nou serviciu disponibil pentru clientii Amazon Prime, ca parte din subscrierea anuala de 79 de lire sterline. Prime Music va asigura accesul la peste un milion de piese si 500 de playlist-uri create special pentru clientii sai.

Raspunsul Amazon pentru Spotify, Deezer si Google Play, urmeaza dupa lansarea Apple Music si a serviciului TIDAL.

Dar exista si "gauri" in catalogul Amazon Prime. Artisti precum Amy Winehouse, Abba, Katy Perry, Kanye West si Eminem, toti parte din Universal Music, nu vor fi disponibil la lansare.

Artistii Universal nu sunt disponibili nici pentru versiunea destinata Statelor Unite, cand a fost lansat in luna iunie. La acel moment, The New York Times sugera ca Universal Music, care detine o treime din piata muzicala la nivel global, s-ar fi aflat intr-un conflict legal de drepturile de autor.

Catalogul Amazon care are un milion de piese nu este de picior de egalitate cu Apple Music sau Spotify, fiecare dintre ele punand la dispozitia utilizatorilor peste 30 de milioane de piese.

Dar clientii Prime Music vor avea acces la CD-uri si MP3-uri cumparate din magazinul Amazon, inclusiv cele care poarta "eticheta" Universal.
Mai multe stiri despre: streaming  streaming online 
Publicat pe 28 Iulie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram