BestMusic.ro » Katy Perry » Katy Perry, Lenny Kravitz si Missy Elliott au incendiat atmosfera la Super Bowl

Katy Perry, Lenny Kravitz si Missy Elliott au incendiat atmosfera la Super Bowl


Super Bowl este cel mai asteptat eveniment sportiv al inceputului de an de toti fanii sportului american. In fiecare an, artistii care urca pe scena in pauza finalei, incearca sa depaseasca asteparile publicului, punand in scena adevarate show-uri electrizante.

Anul acesta a venit randul artistei Katy Perry, care a avut alaturi doi invitati speciali: Lenny Kravitz si Missy Elliot.

Show-ul pus la punct pana la cel mai mic detaliu a inceput cu piesa "Roar" inainte de a trece la "Dark Horse". Katy si-a facut aparitia pe un tigru imens, care a luat prin surprindere pe toata lumea.

Pentru piesa "Dark Horse" scena s-a transformat rapid intr-o tabla de sah, cu pioni care dansau in jurul "reginei" Katy Perry. Lenny Kravitz a aparut ca prin magie pentru piesa "I Kissed A Girl". Perechea a facut un show live de cea mai buna calitate, fiind sustinuta de o trupa live.

Celalalt invitat surpriza a fost Missy Elliott care a interpretat "Ur Freak On" si "Work It" impreuna cu Perry. Scena a devenit o imensa plaja viu colorata, cu placi de surf, rechini si domnisoare imbracate in bikini.

Katy a inchis show-ul plutind pe o cometa in miscare in timp ce canta "Fireworks". Un adevarat spectacol de artificii a intregit intreaga interpretare a artistei care si-a indeplinit visul de a canta la Super Bowl.

Evenimentul a fost deschis de John Legend si Idina Menzel care au cantat "America The Beautiful" si imnul national.
Mai multe stiri despre: medley  super bowl 2015 
Publicat pe 02 Februarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram