BestMusic.ro » Katy Perry » Katy Perry in GQ - februarie 2014: despre sanii sai si cum si-a pierdut virginitatea (poze)

Katy Perry in GQ - februarie 2014: despre sanii sai si cum si-a pierdut virginitatea (poze)


Katy Perry e protagonista cover story-ului din numarul de februarie al revistei GQ. Pentru pictorialul aferent cea mai dorita femeie din California a adoptat stilul pin-up si a pozat in cateva cadre super hot. In interviul acordat, pe care il puteti citi integral aici, solista povesteste despre copilaria foarte saraca, cum s-a rugat la Dumnezeu sa primeasca cei mai mari sani posibili si cum si-a pierdut virginitatea pe bancheta unei masini ascultand Jeff Buckley.

Katy Perry, ce a marturisit in interviu ca nu se atinge de marijuana, a declarat ca in copilarie cel mai tare si-a dorit sa cante si sa aiba sanii mari: "Intr-o seara, m-am intins pe spate, m-am uitat la picioarele mele si m-am rugat: 'Doamne, da sa-mi creasca sanii atat de mari incat sa nu-mi mai vad picioarele cand stau intinsa'" si se pare ca pubertatea i-a adus cadoul dorit, la varsta de 11 ani.

In adolescenta, pentru ca parintii sai avusesera o tinerete zbuciumata, ce a implicat cercuri de cunostinte celebre precum Jimi Hendrix si mult LSD, i-au interzis lui Katy sa se apropie de rock, insa degeaba. La 16 ani, cand in playerul sau intrasera deja Incubus, Queen, dar si Morcheeba si Portishead, solista si-a pierdut virginitatea pe bancheta din fata a unui Volvo, ascultand albumul "Grace" al lui Jeff Buckley.

Mai multe stiri despre: interviuri  poze sexy  pictoriale sexy 
Publicat pe 22 Ianuarie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram