BestMusic.ro » Katy Perry »  Katy Perry vrea sa se mute la o manastire    

 Katy Perry vrea sa se mute la o manastire    


Katy Perry vrea sa isi stabileasca resedinta intr-o manastire care se afla in cartierul Silver Lake din Los Angeles. Artista si-ar dori sa cumpere manastirea, fiind dispusa sa ofere 15 milioane de dolari pentru a se muta acolo.

Dar se pare ca Perry nu este placuta de calugaritele de acolo. Chiar daca artista isi doreste foarte mult ca acea manastire sa devina noua ei casa, doua calugarite in varsta de 77, respectiv 86 de ani, refuza ca lacasul lor de cult sa fie vandut.

Asa ca au pornit o cruciada impotriva lui Katy Perry, una dintre cele mai bine platite artiste din lume, dar si cele mai apreciate, ea avand 73 de milioane de fani pe Twitter.

Cele doua maicute nu mai locuiesc in manastire, au intentat deja o procedura judiciara impotriva ei si contesta dreptul arhidiocezei de a vinde proprietatea. Luni, ele au depus o motiune prin care acuza ierarhia clericala ca a schimbat regulile lacasului Sisters of the Immaculate Heart of Mary, care prevede ca maicutele care au locuit la manastire sa fie de acord cu vanzarea.

Dar Katy isi doreste foarte mult aceasta proprietate pentru a locui acolo cu ama si bunica ei, asa ca este in stare sa fac orice pentru a le multumi pe cele doua calugarite. Cu toate ca le-a vizitat si chiar ar fi cantat pentru ele, dar calugaritele nu au putut fi induplecate.
Mai multe stiri despre: resedinta 
Publicat pe 23 Iulie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram