BestMusic.ro » Kim Kardashian » Kim Kardashian cheltuieste o suma impresionanta pentru nastere

Kim Kardashian cheltuieste o suma impresionanta pentru nastere


Kim Kardashian va da nastere in luna iulie a acestui an si pentru acest lucru este pregatita sa cheltuiasca o suma impresionanta de bani. Iubita lui Kanye West vrea sa cheltuiasca 2600 de lire pe zi pentru a se caza intr-un apartament de lux dintr-un spital din Los Angeles, unde va avea televizor cu LCD, o cada uriasa si o mica sala de asteptare.

In plus, vedeta a platit si un fotograf care sa fie de fata in primele zile ale bebelusului si a investit peste 16.000 de lire pe haine si lenjerie de lux pentru cele trei zile in care va sta internata.

Kim Kardashian a aflat sexul copilului abia cand se afla in cea de-a saptea luna de sarcina, insa nu a dezvaluit nimanui informatiile aflate. Kim a spus despre Kanye West ca are un simt al umorului dezvoltat si ca se gandeste sa-si numeasca bebelusul North West.

Apropiati ai cuplului spui ca artistul este foarte atent cu gravida si se poarta ca un adevarat gentleman, iar Kim se relaxeaza la soare si se rasfata, fara insa a renunta la pantofii incomozi cu toc care nu sunt recomandati femeilor insarcinate.
Mai multe stiri despre: nasteri 2013  sarcini 2013 
Publicat pe 31 Mai 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram