BestMusic.ro » Kim Kardashian » Kim Kardashian se apuca de cantat

Kim Kardashian se apuca de cantat


Voluptoasa Kim Kardashian are in plan inregistrarea unui album pop.

Mergand pe premisa ca nicio vedeta nu este complet implinita pana nu scoate un filmulet XXX si un album muzical, Kim Kardashian si-a facut curaj si a intrat in studio cu nimeni altul decat The Dream (producatorul hiturilor Rihanna - Umbrella, Beyonce - Single Ladies).

Potrivit lui The-Dream, Kim Kardashian are o voce foarte buna, insa presa din State e destul de reticenta si asteapta fapte, nu vorbe, inainte de a da un verdict.

Vestea ca frumoasa Kim Kardashian vrea sa fie cantareata a aparut inca de anul trecut, cand vedeta s-a laudat prin ziare ca mai multi producatori aproape ca au implorat-o sa scoata un album.

`Mi-ar placea sa aud o piesa si sa vad daca ma aud bine pe ea. As vrea ca muzica mea sa sune putin a Lady GaGa, Britney Spears, J.Lo, amestecta cu ceva R'n'B. Filmarea unui videoclip ar fi partea cea mai tare`, declara Kim Kardashian in 2009.

Cu toate acestea, Kimberly Noel Kardashian recunostea ca vocea ei nu este cea mai grozava din lume.

`Sunt foarte timida. Vocea mea nu e cea mai buna`.

V-ar placea sa o auziti pe Kim Kardashian cantand?


Iata si o mica mostra din Kim Kardashian cantareata:
Mai multe stiri despre: Kim Kardashian 
Publicat pe 02 Noiembrie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram