BestMusic.ro » Kings Of Leon » Kings Of Leon, mesaj de solidaritate cu Manchester

Kings Of Leon, mesaj de solidaritate cu Manchester


Kings of Leon au dedicat hitul "Use Somebody" victimelor atacului din Manchester. Pe 9 iunie, cei patru au programat un concert chiar la Manchester Arena.

In weekend-ul 27 – 28 mai, la Burton Constable Hall, langa Hull, in Marea Britanie, s-a desfasurat a 17-a editie a traditionalului festival BBC Radio 1's Big Weekend. Rockerii din Nashville au tinut capul de afis al ultimei zile de festival si si-au incheiat showul cu un moment special.

"Vreau sa dedic aceasta melodie orasului Manchester", a spus solistul Caleb Followill multimii. "Vreau doar sa spun ca suntem alaturi de voi”. Peste 70.000 de persoane si-au unit vocile cu cele ale membrilor Kings of Leon pe versurile piesei "Use Somebody”, piesa de pe albumul "Only By The Night". 22 persoane si-au pierdut viata si alte 120 au fost ranite in atacul din 22 mai, considerat unul dintre cele mai grave atentate de pe teritoriul britanic.

Cei patru mai au in programul turneului lor din aceasta vara festivaluri precum Orange Warsaw Festival in Polonia, Rock in Vienna in Austria, Pink Pop in Olanda, INMUSIC Festival in Croatia (imediat dupa concertul din Romania, de pe 17 iunie), legendarul Rock Werchter in Belgia si British Summer Time Hyde Park in Marea Britanie.
Publicat pe 06 Iunie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram