BestMusic.ro » Kings Of Leon » LP IN DESCHIDEREA CONCERTULUI KINGS OF LEON 

LP IN DESCHIDEREA CONCERTULUI KINGS OF LEON 


Artista americana LP (Laura Pergolizzi) va canta in deschiderea concertului pe care trupa Kings Of Leon il sustine pe Arena Nationala din Capitala, pe 17 iunie. Un eveniment organizat de Alive in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuressti.

Hitul "Lost On You” a facut inconjurul Europei si a propulsat-o in topurile celor mai difuzati artisti de vara trecuta. Cu un look androgin si o voce care sparge toate tiparele, cu versuri adanc inradacinate in experiente personale, LP are deja o armata de fani pe toate continentele.

A mostenit dragostea de muzica de la mama ei. Nascuta in Long Island, New York, in 1981, Laura s-a mutat la New York City, si a adoptat numele de scena LP in 2010. A lansat patru albume si un EP si a scris piese pentru artisti renumiti, precum Cher, Christina Aguilera, Backstreet Boys sau Rihanna.

Primul sau album, "Heart-Shaped Scar", a aparut in 2001, urmat fiind, trei ani mai tarziu, de "Suburban Sprawl & Alcohol", material discografic la realizarea caruia LP a colaborat cu Linda Perry. "Forever For Now" a fost primul ei album de succes, iar piesa "Into The Wild" a inregistrat 10 milioane de stream-uri doar pe Spotify. The Wall Street Journal a scris ca LP "bate la usa statutului de star", iar revista Vogue spunea ca are "o voce patrunzatoare si increderea de sine a lui Dylan"

Cel mai recent album LP, "Lost On You", a aparut la finalul anului trecut, in decembrie 2016. Artista se afla momentan in plin turneu de promovare pentru acest disc. Dupa mai multe date in America de Nord, urmeaza Europa, incepand cu 15 Iunie. Deschiderea concertului Kings of Leon va reprezenta cea de-a doua intalnire a artistei americane cu fanii romani – ea a mai sustinut un concert la Bucuresti in toamna lui 2016.

BILETE:

Categoria 1: 230 RON

Categoria 2: 180 RON

Categoria 3: 160 RON

Categoria 4: Sold Out

Categoria 5: 95 RON

Golden: 285 RON

Gazon: 190 RON

VIP: 500 RON
Publicat pe 28 Aprilie 2017 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram