BestMusic.ro » Kraftwerk » Radiohead ii declara pe Kraftwerk `idoli muzicali`

Radiohead ii declara pe Kraftwerk `idoli muzicali`

Radiohead ii declara pe Kraftwerk `idoli muzicali`

Proaspat intorsi din turneul sud-american sustinut alaturi de Kraftwerk, membrii Radiohead vor lua o pauza de concerte, urmand a se concentra asupra noului album.

Desi experienta show-urilor a fost una deosebita, membrii Radiohead au declarat cu modestie ca nici nu le-a trecut prin gand ca ar putea lucra la un proiect muzical cu performerii germani, pe care ii considera drept "eroi”.

Turneul in America de Sud alaturi de Radiohead nu a simbolizat doar sfarsitul unei rivalitati "germano-engleze” in ceea ce priveste industria muzicala, cat si indeplinirea unei dorinte mai vechi a trupei britanice: Kraftwerk sunt considerati idoli in muzica de catre Radiohead, dupa cum a afirmat chiar basistul trupei, Colin Greenwood!

Chiar daca au sustinut numeroase concerte impreuna, cele doua trupe nu au ajuns inca la momentul in care sa spuna "DA!” unei colaborari: "Kraftwerk este undeva sus in varful muntelui”, a declarat surprins Greenwood cand a fost intrebat de realizarea unui viitor produs muzical alaturi de Kraftwerk.

Cu o cariera de aproape 40 de ani si un CV ce include 12 albume de studio, trei materiale live, peste 10 compilatii, 25 de single-uri si o videografie de aproape 20 de titluri, Kraftwerk este considerata o adevarata legenda a muzicii electronice si cea mai influenta trupa din lume dupa Beatles!

Dupa turneul sud-american, membrii trupei Kraftwerk se pregatesc sa surprinda Europa printr-un show pregatit special pentru batranul continent. Roboti, proiectii gigant si imagini holografice impresionante sunt doar cateva aspecte ale show-ului extraordinar de sunet, imagini si culori la care fanii romani vor putea participa pe data de 12 iunie la Sala Palatului, intr-un eveniment Heineken Electron Nights, produs de Emagic.

Alaturi de concertul Kraftwerk, prima editie Heineken Electron Nights pregateste publicului o noua premiera in Romania: conceptul de party 3D DISCO, o experienta muzicala inedita care va oferi spectatorilor sansa nu doar sa asculte, ci sa si "vada” muzica prin intermediul unor ochelari speciali, intr-un uimitor show tridimensional!

Biletele pentru spectacolul Kraftwerk sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, putand fi achizitionate la diferite categorii de preturi, in functie de pozitia in sala: 100, 150, 220, 300 si 500 lei.

Sursa: Emagic
Mai multe stiri despre: turneu  kraftwerk  bilete Kraftwerk 
Publicat pe 03 Iunie 2009 , de Alina Alexandrescu

Adauga un comentariu