BestMusic.ro » Kreator » Kreator, Vader si Dagoba la Bucuresti: Ultima zi de Earlybird  

Kreator, Vader si Dagoba la Bucuresti: Ultima zi de Earlybird  

Kreator, Vader si Dagoba la Bucuresti: Ultima zi de Earlybird
 

Kreator, Vader si Dagoba canta la Bucuresti pe 25 ianuarie 2018 la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit) in cadrul primului mare show de metal al anului ! Concertul face parte din turneul Kreator - "Gods Of Violence", nume purtat si de cel mai recent album al germanilor, turneu care ajunge in sfarsit si in Romania!

Va reaminim ca am intrat in ultima zi de Earlybird in care mai puteti gasi pe www.iabilet.ro bilete la pretul special de 99 de Lei la Acces General si de 145 de Lei la Golden Circle.

Incepand cu ziua de maine, biletele vor avea urmatoarele preturi:

-PRESALE : 115 Lei Acces General, 165 Lei Golden Circle (in fata scenei) - pana pe 15 ianuarie

-LA INTRARE: 125 Lei Acces General - in limita biletelor disponibile

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

Sunt in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle si 1300 Acces General. Zona Golden Circle se afla in fata scenei si este delimitata iar accesul in ea se face doar pe baza de braara textila (pe care o primii la intrare).

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM
Mai multe stiri despre: concerte 2018  earlybird 
Publicat pe 18 Decembrie 2017 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu