BestMusic.ro » Krem (Razvan Alexe) » Krem - Drujbe (piesa noua)

Krem - Drujbe (piesa noua)


Krem a lansat "Drujbe", primul single ce anunta aparitia primului album solo al finalistului Romanii au Talent, "Show a la Krem (vol. I & vol. II)".

Volumul I contine piese ce au aparut de-a lungul anilor, piese ce se gasesc pe youtube sau pe care le-am fredonat impreuna la concerte. Al doilea volum este format din bucati noi-noute, care promit sa devina "slagare” la fel ca cele din prima parte, Drujbe fiind una dintre ele. "Show a la Krem” inseamna mai mult decat cele doua volume, este un stil, un concept, este intruchiparea unei iubiri pentru actorie, pentru rap, este nebunia dusa la nivel de arta…O combinatie de teatru si rap atunci cand vin la mic, ceva la care Stanislavski si Tupac ar da like.

De instrumentalul piesei Drujbe este "vinovat” ESQU, mix-ul si master-ul fiind asigurate de Dj Undoo, iar artwork-ul este realizat de Pooshtioo Graphix si Cosmin Antohi (Junky SIZE).

Krem - Drujbe (audio)
Mai multe stiri despre: muzica 2014  muzica ianuarie 2014  singleuri 2014 
Publicat pe 03 Februarie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram