BestMusic.ro » Krem (Razvan Alexe) » Smokey & Krem - Nu privi in urma ta (teaser videoclip)

Smokey & Krem - Nu privi in urma ta (teaser videoclip)


Smokey & Krem vor lansa saptamana viitoare videoclipului celui mai recent extras de pe "Aici sau la pachet?” - "Nu privi in urma ta”. Protagonistii sunt Madalina Anea si Paul Diaconescu, actori, cunoscuti publicului larg pentru lung-metrajul "Mamaia” si serialul "Ingeri Pierduti” Cei doi rapperi apar si ei in clip, in rol de ofiter, respectiv gunoier. Sa vedem un teaser!

Pentru "bucata” de dragoste de pe album, s-a mers pe un scenariu creat de KREM si ajutat de Gecko si echipa. S-a dorit a fi un mic film, un scurt-metraj muzical, in care putem surprinde relatia unui cuplu.

Videoclipul poarta semnatura lui Sega (Sergiu Nicula) @ Frategrafia. Filmarile s-au desfasurat pe o perioada de 3 zile si au avut loc in Bucuresti si Buftea.

Videoclipul va avea premiera oficiala marti, 10 decembrie, ora 18:00, pe MTV, in cadrul emisiunii ”Live@6” cu Oana Tache si George Vintila. Tot miercuri, ora 20:30, pe Acasa TV, va fi difuzat ultimul episod al serialului "Ingeri Pierduti”, serial care-i are ca protagonisti pe Madalina Anea si Paul Diaconescu, aceeasi protagonisti ai videoclipului.

Smokey & Krem - Nu privi in urma ta (teaser videoclip)
Mai multe stiri despre: singleuri 2013  videoclipuri 2013  muzica 2013 
Publicat pe 06 Decembrie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram