BestMusic.ro » Krypton » Biletele VIP La Krypyon Reunion - disponibile pe RezervariClub

Biletele VIP La Krypyon Reunion - disponibile pe RezervariClub

Biletele VIP La Krypyon Reunion - disponibile pe RezervariClub

In data de 10 mai, la The Silver Church, se suna adunarea pentru "Krypton Reunion”. Apreciata si iubita de generatii diverse, trupa Krypton se reuneste in formula de aur. Fanii au la dispozitie si categoria de bilete VIP, care asigura locuri preferentiale, la mesele din separeurile de langa scena.

Acestea sunt disponibile in reteaua Eventim si pe www.rezervariclub.ro , la pretul de 50 de lei. Numarul biletelor VIP este limitat, iar pretul acestora nu se va modifica nici dupa perioada de pre-sale.

Trupa Krypton se prezinta in fata publicului in componenta care a fost definita ca "formula de aur”. Eugen Mihaescu, Sorin Voinea, Razvan "Lapi” Lupu, Gabriel "Gurita” Nicolau, impreuna cu Catalin Fotin vor sustine concertul care marcheaza reintoarcerea la sound-ul rock-ului clasic, o noua etapa in cariera trupei: revenirea la matca. Vechii admiratori ai trupei se vor bucura sa asculte piese bine stiute ca "Fetele cu ochii verzi”, "Cheama-ma” sau "Am crezut in ochii tai”.

Publicul tanar are posibilitatea sa regaseasca sunetul rock-ului curat, abordat cu maturitatea unor muzicieni consacrati si cu creativitatea unor instrumentisti indragostiti de rock.

Asadar, pe 10 mai, in The Silver Church, va invitam la concertul care celebreaza "Krypton Reunion” si deschide o pagina noua in istoria rock-ului autohton.

Biletele pot fi achizitionate prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti, online pe www.eventim.ro si www.rezervariclub.ro.
Mai multe stiri despre: concerte 2012 
Publicat pe 23 Aprilie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu