BestMusic.ro » Krypton » Unplugg Me, noul proiect al solistului Krypton

Unplugg Me, noul proiect al solistului Krypton

Unplugg Me, noul proiect al solistului Krypton

Vocea Krypton, Gabi "Gurita" Nicolau, continua sa cante si…."scos din priza", intr-o noua formula - Unplugg Me.

Constituit dintr-o voce, o chitara si o vioara, Unplugg Me duce mai departe povestea Krypton Unplugged, un proiect inceput in septembrie 2012, care s-a bazat pe maniera acustica de interpretare a pieselor care au creat, in timp, identitatea si personalitatea trupei Krypton, iar cei doi membri de baza care au construit proiectul Krypton Unplugged isi continua activitatea in "trupa mama" - Krypton.

Unplugg Me este o trupa noua, care isi propune sa se pozitioneze in zona artistica avand personalitate proprie, ceea ce inseamna piese noi, compozitii proprii. Pentru o vreme, repertoriul va cuprinde si piese din perioada anilor '90 ale trupei Krypton.

"Legatura mea cu Krypton este evidenta: incepand cu 1989 am fost vocea care a dat identitate Krypton-ului, iar prin pozitia castigata atunci de trupa in peisajul rock romanesc am primit din partea publicului 'pecetea' acesteia, devenind 'Gurita de la Krypton'", spune solistul vocal Gabi "Gurita" Nicolau.

El adauga ca trupa "Scoate-ma din priza" (sau cum zice englezu' - Unplugg Me) nu este doar un 'proiect', care ascunde in semnificatia lui ceva temporar, cu o anumita durata de functionare", pentru ca intentia lor "este clara: 'Sa devenim vesnici!"

E clar! Pe "Gurita" nu-l poate scoate nimeni "din priza"! Ba mai mult, a bagat "in priza" inca doi tineri, care ii sunt alaturi in formula Unplugg Me - Serban Matei (chitara) si Marina Pingulescu (vioara).

Incepand din aceasta luna, Unplugg Me incepe seria concertelor.
Mai multe stiri despre: concerte 2014  trupe noi 
Publicat pe 06 Martie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu