BestMusic.ro » Krypton » Oferta speciala pentru cititorii Bestmusic pentru biletele la concertul Krypton!

Oferta speciala pentru cititorii Bestmusic pentru biletele la concertul Krypton!

Oferta speciala pentru cititorii Bestmusic pentru biletele la concertul Krypton!

Bestmusic face o oferta speciala: cumperi un bilet si intra doua persoane la concertul Krypton Reunion care va avea loc pe 10 mai!

Intra pe rezervariclub.ro si cumpara un bilet la concertul Krypton din Silver Church, iar pe codul de voucher primit poti intra cu inca o persoana la concert.

Cumpara bilete la Krypton Reunion!

Cumpara bilete VIP la Krypton Reunion!


Pe 10 mai, de la ora 21:00, in renumitul club bucurestean The Silver Church are loc "Krypton Reunion”.

Trupa Krypton se prezinta in fata publicului in componenta care a fost definita ca "formula de aur”. Eugen Mihaescu, Sorin Voinea, Razvan "Lapi” Lupu, Gabriel "Gurita” Nicolau, impreuna cu Catalin Fotin vor sustine concertul care marcheaza reintoarcerea la sound-ul rock-ului clasic, o noua etapa in cariera trupei: revenirea la matca. Vechii admiratori ai trupei se vor bucura sa asculte piese bine stiute ca "Fetele cu ochii verzi”, "Cheama-ma” sau "Am crezut in ochii tai”.

Publicul tanar are posibilitatea sa regaseasca sunetul rock-ului curat, abordat cu maturitatea unor muzicieni consacrati si cu creativitatea unor instrumentisti indragostiti de rock.

Puteti cumpara online pe rezervariclub.ro bilete la concertul Krypton Reunion! Acestea sunt disponibile la pretul de 30 de lei (acces in club) sau 50 de lei (VIP, loc la canapele - numar limitat!).

"Este vremea cand cautam consistenta, cand ne intoarcem la esenta lucrurilor, cand regasim lucrurile bune din vietile noastre. Rock-ul este unul dintre ele.” - declara Eugen Mihaescu, explicand reuniunea, asteptata si ceruta de public de ani buni.

Asadar, pe 10 mai, in The Silver Church, va invitam la concertul care celebreaza "Krypton Reunion” si deschide o pagina noua in istoria rock-ului autohton.

Biletele pot fi achizitionate prin Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro si www.rezervariclub.ro. Pretul biletelor este de 30 lei (acces general) sau 50 lei (VIP).
Mai multe stiri despre: bilete reduse 
Publicat pe 08 Mai 2012 , de Chaos

Adauga un comentariu