BestMusic.ro » Kyla La Grange » Asculta noul album Kyla La Grange - Cut Your Teeth (audio)

Asculta noul album Kyla La Grange - Cut Your Teeth (audio)


Fermecatoarea Kyla La Grange, pe care luna trecuta ati ascultat-o live, in premiera in Romania, la The Silver Church, si-a lansat astazi cel de-al doilea album, "Cut Your Teeth". Varianta standard, ce contine 10 piese, poate fi ascultata gratuit mai jos.

In varianta deluxe, "Cut Your Teeth" mai contine patru bonus-track ("Big Eyes", "Make Me Pay", "Raise the Dead" si Lyssa). Materialul este co-produs de artista si Jakwob.

Kyla La Grange este una din artistele cu ascensiune rapida in industria muzicala britanica. Solista si compozitoare, absolventa de filozofie la Cambridge University si totodata fotomodel de succes, artista abordeaza in 2014 un sound proaspat, mai indraznet si mai stralucitor. Albumul "Cut Your Teeth" marcheaza trecerea de la influentele goth-pop, folk si pop melodramatic de pe albumul de debut, "Ashes", catre un stil mai electronic, subtil si emotional.

Kyla La Grange - Cut Your Teeth (audio)
Mai multe stiri despre: streaming  albume 2014  muzica 2014  muzica mai 2014 
Publicat pe 02 Iunie 2014 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram