BestMusic.ro » Kylie Minogue » Gafa Kylie Minogue: A uitat versurile unui cantec in timpul unui concert

Gafa Kylie Minogue: A uitat versurile unui cantec in timpul unui concert


"Masinaria" Kylie Minogue da semne de oboseala. Cantareata australiana a uitat versurile piesei "Give Me Just A Little More Time" in timpul concertului sustinut in aceasta saptamana la Hammersmith Apollo din Londra.

Kylie s-a chinuit sa-si aduca aminte versurile buclucase si, la un moment dat, a lasat publicul sa cante in locul ei. "Tocmai am masacrat cantecul asta. Va multumesc ca mi-ati dat o mana de ajutor", a marturisit artista la finalul piesei.

Show-ul londonez a facut parte din "Anti Tour", un turneu dedicat celor mai inraiti fani ai lui Kylie. Setlistul turneului cuprinde piese pe care diva australiana le-a cantat rar in concerte.

Cantareata a inceput deja sa lucreze la un nou album de studio, pe care spera sa-l lanseze in 2013. Kylie a ales sa imprime acest material in Abbey Road Studios, faimoasele studiourile londoneze folosite in trecut de The Beatles, Pink Floyd si Kate Bush.

Autor: Catalin Pavel
Mai multe stiri despre: gafe  concerte 2012 
Publicat pe 10 Aprilie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram