BestMusic.ro » La Coka Nostra » La Coka Nostra concerteaza pe 23 mai la Bucuresti

La Coka Nostra concerteaza pe 23 mai la Bucuresti

La Coka Nostra concerteaza pe 23 mai la Bucuresti

Grupul de muzica hip-hop La Coka Nostra va concerta in Romania in data de 23 mai 2012 in clubul The Silver Church din Bucuresti.

Prestatia muzicala off the hook face parte din turneul intitulat "Masters Of The Dark Arts”, pe care trupa americana il desfasoara in mai multe tari din Europa. Turneul "Masters of the dark arts” promoveaza albumul cu acelasi nume ce va fi lansat oficial pe 26 iunie 2012.

La Coka Nostra este un supergrup american de hip-hop, infintat in anul 2005 in Boston, avand in prezent urmatoarea componenta: Ill Bill (ex-Non Phixion MC), Slaine (Special Teamz MC), DJ Lethal (House of Pain and Limp Bizkit DJ/producator) si Danny Boy (House Of Pain).

Grupul si-a lansat in 2009 primul album numit A brand you can trust. Albumul a fost inregistrat si lansat sub emblema Suburban Noize Records si contine colaborari cu Snoop Dogg, Big Left & Sen Dog, B-Real, Sick Jacken, Immortal Technique & Q-Unique.

"Noul album este un pic diferit de A brand you can trust, este mult mai brut", a explicat III Bill. "Are un vibe neprietenos. Am ales beaturi mai intunecate, mai severe la acesta, care au influentat cu totul directia versurilor si a melodiilor." Fanii s-au bucurat deja de o mostra muzicala de pe ultimul album, dupa ascultarea piesei "Malverde Market", asa ca au luat contact cu usoara schimbare de stil si stiu la ce sa se astepte de la noul album.

Concertul La Coka Nostra din Bucuresti va fi deschis de urmatorii artisti: Grupul de Rezistenta, Chimie, Shadowbox si Viollent. Warm-up-ul va fi asigurat de Vlad Dobrescu (Facem Records).

Biletele se pot achizitiona numai la intrarea in clubul Silver Church, in seara evenimentului, iar pretul este de 70 RON. Accesul in club se va face incepand cu ora 19:30.

Concertul La Coka Nostra din 23 mai a.c. este un eveniment organizat de The Invisible Guest Booking in parteneriat cu Bring The Noise si The Silver Church.

La Coka Nostra - Bang Bang (Feat. Snoop Dogg)
Mai multe stiri despre: concerte 2012 
Publicat pe 05 Aprilie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu