BestMusic.ro » La Coka Nostra » Mai e o zi pana la concertul La Coka Nostra din The Silver Church Club

Mai e o zi pana la concertul La Coka Nostra din The Silver Church Club

Mai e o zi pana la concertul La Coka Nostra din The Silver Church Club

A mai ramas o zi pana la concertul La Coka Nostra din The Silver Church. Concertul va avea loc miercuri, 23 mai.

La Coka Nostra a inclus Bucurestiul pe harta turneului "Masters Of The Dark Arts" si va concerta, miercuri 23 mai in clubulThe Silver Church. Turneul "Masters of the dark arts" promoveaza albumul cu acelasi nume ce va fi lansat oficial pe 26 iunie 2012.

Concertul La Coka Nostra va fi deschis de urmatorii artisti:Grupul de Rezistenta, Chimie, Shadowbox siViollent. Warm-up-ul va fi asigurat de Vlad Dobrescu (Facem Records).

Biletele se pot achizitiona numai la intrarea in clubul The Silver Church, in seara evenimentului, iarpretul este de 70 RON. Accesul in club se va face incepand cu ora 19:30.

Concertul La Coka Nostra din 23 mai a.c. este un eveniment organizat de The Invisible Guest Booking in parteneriat cu Bring The Noise si The Silver Church.

La Coka Nostra este un supergrup american de hip-hop, infintat in anul 2005 in Boston, avand in prezent urmatoarea componenta: Ill Bill (ex-Non Phixion MC), Slaine (Special Teamz MC), DJ Lethal (House of Pain and Limp Bizkit DJ/producator) si Danny Boy (House Of Pain).
Mai multe stiri despre: concerte 2012 
Publicat pe 22 Mai 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu