BestMusic.ro » LaLa Band » Biografie LaLa Band

Biografie LaLa Band

LaLa Band

La-La Band, trupa de muzica pop, a aparut in vara lui 2011 si este echivalentul autohton al unor trupe ca RBD sau Glee. 
Formata din nu mai putin de 19 componenti, trupa La-La Band este protagonista primului serial muzical din Romania, `Pariu cu viata`. La-La Band inseamana: Dorian Popa, Alina Eremia, Sore Mihalache, Cristina Ciobanasu, Rafael Tudor, Vlad Gherman, Bubu Cernea, Alexia Talavutis, Monica Odagiu, Costin Cambir, Gloria Melu, Gheorghe Dumitru, Gabi Ciocan, Bianca Dragomir, Oana Stancu, Andrada Popa, Mihai Mititescu, Georgiana Drumen si Sali Levent. Primul single La-La Band se intituleaza `Stage Of Joy`.
Piesa este folosita si pe coloana sonora a filmului `Pariu cu viata`, de la Pro TV. Melodia `Stage Of Joy` a fost compusa de Ionut Radu, aka John Puzzle. 

Monica Odagiu are fani in Mexic Membrii fan clubulului formatiei Queen din Mexic au descoperit-o pe Monica pe youtube si le-a placut atat de mult incat au recomandat-o pe blogul lor sud american, nu inainte sa o felicite pe tanara de 15 ani pentru vocea si talentul ei.
 Dima este un moldovean care cucereste Romania Dima spune ca nu crede in esec ci in lectia invatata Alexia Talavutis, fericita ca a trecut de auditiiCanta de cand se stie, asculta R&B, gosspel si jazz, iar mama a fost cea care i-a indrumat pasii spre muzica.
Vlad si Rafel sunt baietii veseli din La-La Band Sunt tineri, veseli, talentati, iubesc muzica si canta oriunde si oricand. 
Gloria Melu si Oana Stancu au fost in grupul Allegretto inainte sa ajunga in La-La Band La 8 ani cantau pentru romanii din Chicago, au mers in nenumarate turnee iar la 14 ani se pot lauda ca au cantat, alaturi de `Allegretto`, pe numeroase scene ale lumii. 
Cristina Ciobanasu debuteaza in muzica cu La-La Band Dupa ce i-a impresionat pe telespectatori cu performantele ei actoricesti din telenovelele “Ingerasii”, “Aniela” si “Iubire si onoare”. 
Alina Eremia se simte ca-n familie in La-La Band Alina Eremia a reprezentat Romania la Eurovision Junior. Bubu Cernea, de pe scena premiilor Latin Grammy, in La-La Band Bubu a fost pe scena premiilor Latin Grammy. Sore, de la Crazy Win in La-La Band La 17 ani a participat la emisiunea “Faimosii” - My band, by Marius Moga & Catalin Maruta, unde au remarcat-o producatorii de la Play&Win (cei care compun pentru Inna) si au format trupa Crazy Win, alaturi de care a lansat piesa “Beautiful Lover” in 2009. 

Dorian Popa este sex-simbolul trupei La-La Band si este indragostit pana peste cap de…de muzica.

Comentarii LaLa Band