BestMusic.ro » LaLa Band » LaLa Band lanseaza dublu-albumul LaLa Dance/LaLa Love Stories 2

LaLa Band lanseaza dublu-albumul LaLa Dance/LaLa Love Stories 2


Trupa-vedeta a serialului "Pariu cu viata”, difuzat de Pro Tv, lanseaza un nou material discografic, mult asteptat de fanii din intreaga tara. "LaLa Dance/LaLa Love Stories 2” este numele noului album ce contine doua cd-uri.

Primul, "LaLa Dance” include 18 piese, printre care se numara single-ul "Dance Dance Dance”, dar si cover-uri precum "In The Summertime” interpretat de intreaga trupa, " I Need a Dollar” in varianta lui Rapha, "Party Started” cantata de Sore si multe altele. Cd-ul 2, "LaLa Love Stories 2” contine piesa "Cine esti?”, primul single din cariera solo a lui Criss si Vlad si "Got You On My Mind”, balada compusa de Ionut Radu si interprentata de Alina si Liviu, dar si alte duete cantate de indragitele cupluri. Mai mult decat atat, frumoasa piesa "Got You On My Mind” va putea fi auzita, in premiera, in interpretarea Alinei si al lui Liviu, pe scena Salii Polivalente, pe 8 decembrie.

Noul dublu-album semnat LaLa Band, al patrulea din cariera, se va lansa oficial in cadrul celui mai grandios concert al trupei de pana acum: "LaLa Happy Xmas”. Mega concertul va avea loc pe 8 decembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Membrii trupei promit o seara absolut speciala, plina de energie LaLa, in care se va simti din plin spiritual Sarbatorilor de iarna.

De-a lungul marelui concert de pe 8 decembrie, de la Sala Polivalenta, LaLa Band va canta piese de Craciun internationale, colinde romanesti, dar si multe evergreen-uri!
Mai multe stiri despre: albume 2012 
Publicat pe 20 Noiembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram