BestMusic.ro » LaLa Band » LaLa Band pregateste mega concertul “LaLa Summer Love”!

LaLa Band pregateste mega concertul “LaLa Summer Love”!

LaLa Band pregateste mega concertul “LaLa Summer Love”!

Esti pregatit sa incepi vara pe muzica celor mai cool artisti ai momentului? LaLa Band ia cu asalt Arenele Romane, pe 2 iunie, intr-un nou concert live de amploare: LaLa Summer Love!

Doua albume (LaLa Xmas Songs si LaLa Love Songs) ce au inregistrat vanzari record in doar un an de la infiintarea trupei, un mega concert sold out (LaLa Love), milioane de fani atat in tara cat si in strainatate sunt doar cateva dintre cele mai importante elemente ce se reunesc sub un singur nume: LALA BAND, trupa-senzatie a serialului "Pariu cu viata”, care lanseaza cel de-al treilea material discografic: LaLa Summer Love – LaLa Love Stories.

Miile de fani au acum ocazia sa experimenteze fenomenul "LaLa” la un alt nivel, intr-un show de proportii care va avea loc sambata, 2 iunie, orele 20:00, la Arenele Romane din Bucuresti.

Biletele sunt disponibile in reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro si costa 35, 50, 70, 100 si 300 lei (categoria VIP),

Biletele din categoria VIP includ o cana LaLa Drink, un poster cu autografe si acces la sesiune foto & autografe. Accesul in Arenele Romane pentru detinatorii biletelor VIP se face la orele 17:00.

Cumpara bilete la concertul LaLa Band - LaLa Summer Love
Mai multe stiri despre: concerte 2012 
Publicat pe 10 Aprilie 2012 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu