BestMusic.ro » LaLa Band » LaLa Band a intrat pe ultima suta de metri cu repetitiile pentru concertele “LaLa Summer Love”

LaLa Band a intrat pe ultima suta de metri cu repetitiile pentru concertele “LaLa Summer Love”

LaLa Band a intrat pe ultima suta de metri cu repetitiile pentru concertele “LaLa Summer Love”

Au mai ramas doar doua zile pana la cele doua mega concerte "LaLa Summer Love” sutinute de LaLa Band, trupa – vedeta a serialului Pariu cu Viata, difuzat de Pro TV.

3 ore de muzica live, 3 ore de coregrafii de exceptie, jocuri de lumini, culoare, energie si cele mai iubite piese, 3 ore in care trupa fenomen LaLa Band va ridica Arenele Romane in picioare.

Initial, un singur concert "LaLa Summer Love” a fost organizat, pe 2 iunie, la Arenele Romane, insa cererea extrem de mare a fanilor si miile de bilete care s-au vandut inca din primele saptamani i-au determinat pe organizatori sa reediteze concertul exact a doua zi: duminica, 3 iunie, la aceeasi ora si in aceeasi locatie!

Dupa punerea in vanzare a biletelor pentru cel de-al doilea concert, isteria a inceput din nou si o multime de fani din toate colturile tarii si-au anuntat prezenta, pe 3 iunie la Arenele Romane! Tot atunci, publicul care va fi prezent la "LaLa Summer Love” 2 se va bucura de o surpiza de proportii. Legendara trupa Holograf va urca pe scena alaturi de tinerii din LaLa Band, unde vor interpreta doua piese: "Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, dar si ultimul lor single "Cat de departe”, in al carui videoclip apar Alina, Dorian, Criss, Vlad, Alexia, Dima, Sore si Rapha.

"Este o atmosfera incendiara aici la repetitii! Sunt sigura ca ambele concerte se vor ridica la asteptarile fanilor nostri si a tuturor celor care iubesc serialul "Pariu cu Viata”. ne-a spus Alina.

"Ma simt extraordinar! Atmosfera este relaxata pentru ca am mai dobandit experienta, in urma concertului de la Sala Palatului. De abia asteptam sa vina zilele concertelor si sa vedem pline Arenele Romane.” a declarat Dorian.

"Emotiile sunt foarte, foarte mari! Suntem pe fuga, facem tot feluri de lucruri, repetam, probam costume si avem grija sa nu racim.” a spus Criss.

"Suntem pe ultima suta de metri si repetam cate 12 ore pe zi, aici unde e o super LaLa energie! Acum, toti am realizat cat am evoluat din toate punctele de vedere, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Va asteptam pe toti sa petreceti alaturi de noi un Week-end LaLa!”. a declarat Vlad.

"Este un concert plin de jocuri de lumini si numeroase schimbari de costume. Mai avem doar doua zile iar agitatia este destul de mare. In plus, eu voi avea un moment unplugged, pe care de abia il astept pentru ca are o sensibilitate aparte”. ne-a spus Sore.

Biletele sunt disponibile in: reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro . LaLa Band va asteapta pe 2 si pe 3 iunie la Arenele Romane, de la orele 20:00, pentru o dubla experienta "LaLa Summer Love”!!!
Mai multe stiri despre: concerte 2012  repetitii lala band 
Publicat pe 31 Mai 2012 , de Cosmin I.

Adauga un comentariu