BestMusic.ro » Lady GaGa »   Lady Gaga a lansat o editie aniversara a albumului "Born This Way"  

  Lady Gaga a lansat o editie aniversara a albumului "Born This Way"  


Lady Gaga a lansat editia speciala a albumului Born This Way The Tenth Anniversary, material care include 14 dintre piesele originale de pe albumul Born This Way lansat in 2011, cu o noua coperta, impreuna cu alte 6 versiuni reinterpretate de pe albumul original, create de artisti ce reprezinta si sustin comunitatea LGTBQIA+.

Pentru a sarbatori lansarea, ultimele 2 cover-uri surpriza au fost dezvaluite: The Highwomen (ft. Brittney Spencer & Madeline Edwards), reinterpretand piesa originala "Highway Unicorn (Road to Love)” si Ben Platt, care reinterpreteaza piesa "Yo and I,” insotit de un videoclip pe care artistul l-a distribuit in cinstea piesei originale.

Sarbatorirea celei de-a 10 aniversari a inceput cu Lady Gaga marcand mostenirea albumului "Born This Way" in West Hollywood, unde a primit cheile orasului si o proclamatie prin care ziua de 23 mai a fost numita "Born This Way Day".

Haus of Gaga va sarbatori lansarea materialului cu Paper Magazine si Club Quarantine sambata aceasta, 26 iunie. Aceasta noapte speciala, care va contribui la Born This Way Foundation, va fi intregita de DJ Sets si o interpretare speciala de la Big Freedia.

In plus, Born This Way Foundation lucreaza impreuna cu New York and Youth Pride si trimit bunuri si donatii monetare catre centre LGBTQIA+ din S.U.A.

Lady Gaga si Versace au colaborat pentru o colectie Pride, pentru a sarbatori 10 ani de la lansarea albumului Born This Way, iar o parte dintre veniturile rezultate din vanzarea colectiei vor fi donate catre Born This Way Foundation.

Comanda albumul Born This Way The Tenth Anniversary si cumpara noua colectie Born This Way, incluzand un vinil si o caseta. Pre-comanda: shop.ladygaga.com.

Born This Way The Tenth Anniversary este disponibil pe toate platformele de streaming.

Tracklist editia aniversara Born This Way:

01. "Marry the Night”

02. "Born This Way”

03. "Government Hooker”

04. "Judas”

05. "Americano”

06. "Hair”

07. "Scheie”

08. "Bloody Mary”

09. "Bad Kids”

10. "Highway Unicorn (Road to Love)”

11. "Heavy Metal Lover”

12. "Electric Chapel”

13. "Yo and I”

14. "The Edge of Glory”

Lista de piese reinterpretate de pe albumul Born This Way:

01. "Marry the Night” - Kylie Minogue

02. "Judas” - Big Freedia

03. "Highway Unicorn (Road to Love)” – The Highwomen (ft. Brittney Spencer & Madeline Edwards)

04. "Yo and I” – Ben Platt

05. "The Edge of Glory” – Years & Years

06. "Born This Way (The Country Road Version)" - Orville Peck
Publicat pe 28 Iunie 2021 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram