BestMusic.ro » Lady GaGa » Lady Gaga se casatoreste

Lady Gaga se casatoreste


Lady Gaga a dezvaluit fanilor ca a sous in final "Da" cererii in casatorie pe care a primit-o din partea iubitului ei, Taylor Kinney. Cei doi au inceput sa se intalneasca dupa ce s-au cunoscut in timpul filmarilor videoclipului "You And I", in 2011.

Luni, Lady Gaga a confirmat ca s-a logodit cu Taylor in cea mai romantica zi a anului. "Mi-a oferit inima sa, iar eu am spus Da!", a scris Lady Gagag pe contul sau de Instagram.

Vestea logodnei celor doi a fost confirmata si de editorul executiv al Times Herald-Record, Barry Lewis, care a mai adaugat ca fericitul eveniment a fost sarbatorit de cuplul indragostit in cadrul familiei, la restaurantul "Joanne Trattoria", care apartine chiar familiei cantaretei.


"Am auzit ca artista a spus ca "era timpul", in timp ce isi etala inelul de logodna", a spus Bary care lua cina in acel moment. "Gaga si Kinney erau insotiti de doua garzi de corp. Unul dintre ei statea langa Lady Gaga, iar celalalt era la intrarea in principala incapere unde se lua cina. Tatal ei, Joe Germanotta a deschis o sticla cu sampanie si a tinut un toast in cinstea cuplului, urandu-i in acestasi timp "bun-venit" lui Kinney in familie".
Mai multe stiri despre: cupluri vedete  casatorii vedete  logodne vedete 
Publicat pe 17 Februarie 2015 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram