BestMusic.ro » Lady GaGa » Lady Gaga vrea ca tatal copilului ei sa fie italian

Lady Gaga vrea ca tatal copilului ei sa fie italian

Lady Gaga vrea ca tatal copilului ei sa fie italian

Cantareata americana Lady Gaga a declara recent ca este dispusa sa devina mama cu o singura conditie: tatal copilului sa fie italian.

Declaratia ar putea sa-l puna intr-o postura oarecum delicata pe actualul iubit al artistei, modelul si actorul Taylor Kinney, care este american get-beget.

Gaga a tinut sa precizeze ca doreste sa devina mama prin inseminare artificiala, scrie dailymail.co.uk. "Imi doresc un copil de la un donator italian - din Sicilia, daca este posibil", a afirmat artista.

Desi nascuta la New York, prin venele artistei curge sange latin. Joseph Germanotta, tatal artistei, este de origine italiana.

In alta ordine de idei, Taylor Kinney, iubitul cantaretei, se pare ca s-a saturat ca Lady Gaga sa fie excentrica si in viata privata si incearca din rasputeri sa o 'imblanzeasca'.

"Gaga a inceput sa traiasca si sa respire la fel ca personajul ei 24 de ore, sapte zile pe saptamana, pentru ca a simtit ca asa vor fanii. Dar din pacate, iubitul ei s-a saturat de asta. Banuiesc ca nu mai suporta extensiile de par si coarnele alea (n.r.- protezele) care il impung in fata", declara recent o persoana din anturajul celor doi.

Autor: Catalin Pavel
Mai multe stiri despre: copil  vedete  tata  italian  vedete extreme 
Publicat pe 01 Februarie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram