BestMusic.ro » Lady GaGa » Lady Gaga: Visul meu e sa joc intr-un film regizat de Woody Allen

Lady Gaga: Visul meu e sa joc intr-un film regizat de Woody Allen


Lady Gaga intentioneaza sa faca senzatie si in lumea filmului. Desi isi doreste sa faca si actorie, Gaga spune ca nimeni nu o cheama la auditii.

"Intotdeauna cand ma gandesc la actorie, ma intreb de ce nimeni nu ma pune sa vin la auditii. Mi se tot spune: 'Vino sa joci in filmul nostru!', iau eu ma intreb de ce, cei care imi propun nici nu m-au vazut jucand. Vreau sa vin la o auditie, vreau sa muncesc pentru a castiga un rol.", a spus artista in cadrul emisiunii TV " The Ellen DeGeneres Show".

Lady Gaga a mai povestit ca este o mare admiratoare a lui Woody Allen, visul ei cel mare fiind acela de a juca intr-o pelicula regizata de faimosul cineast. "Visul meu este sa joc intr-un film regizat de Woody Allen", a declarat cantareata.

In alta ordine de idei, tabloidul britanic The Sun relata zilele trecute despre Lady Gaga si teama acesteia ca va sfarsi exact ca Printesa Diana, care a murit in urma cu 14 ani intr-un accident de masina.

"Gaga a avut intotdeauna o obsesie pentru Diana si se crede o incarnare a ei in secolul 21. Crede ca este la fel de celebra si de vanata de fotografi si fani. Lady Gaga a visat ca va muri precum Printesa Diana si se teme ca faima o va ucide, la propriu", a povestit o sursa pentru The Sun.

Autor: Catalin Pavel
Mai multe stiri despre: film  actorie  rol  woody allen 
Publicat pe 13 Decembrie 2011 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram