BestMusic.ro » Lady GaGa » Lady Gaga si-a inchis contul de Twitter

Lady Gaga si-a inchis contul de Twitter

Lady Gaga si-a inchis contul de Twitter

Lady Gaga, a doua cea mai urmarita persoana de pe Twitter (dupa Justin Bieber) si-a suspendat temporar activitatea pe Twitter, unde are aproape 40 de milioane de followers. Solista se pregateste sa faca un anunt important legat de lansarea noului sau album, "ARTPOP", scrie presa americana.

"This interface has been shutdown temporarily. Please check back for updates.” anunta descrierea contului sau de Facebook, ramas si fara poza de profil. In plus, toate tweet-urile publicate dupa data de 6 februarie, atunci cand a fost nevoita sa-si anuleze toate concertele din cauza operatiei la sold, au fost sterse.

Pana la dezvaluiri noi despre Artpop, Gaga se afla in mijlocul unui scandal mediatic: in 2010, o fosta colaboratoare a lui Gaga, Wendy Starland, l-a dat in judecata pe Rob Fusari, fostul producator si iubit al artistei, acuzandu-l ca nu i-a platit banii care i s-ar fi cuvenit intrucat cei doi au descoperit-o pe Lady Gaga. Procesul continua si astazi, iar saptamana aceasta, Lady Gaga a facut o cerere la judecatorie prin care solicita ca anumite documente sa nu fie facute publice, intrucat informatiile sunt "sensibile, private si personale" si daca acestea vor vedea lumina zilei ii vor afecta grav viata privata, dar si imaginea.

Prima aparitie publica a artistei dupa operatia la sold a avut loc la Gay Pride, in New York, si poate fi vazuta aici.
Mai multe stiri despre: twitter 
Publicat pe 09 Iulie 2013 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram