BestMusic.ro » Lady GaGa » Inca un record pentru Lady Gaga: 30 de milioane de fani pe Twitter

Inca un record pentru Lady Gaga: 30 de milioane de fani pe Twitter

Inca un record pentru Lady Gaga: 30 de milioane de fani pe Twitter

Popularitatea artistei pare sa fie de neoprit - Lady Gaga tocmai a atins 30 de milioane de fani pe reteaua de socializare Twitter, un nou record. Ea a fost, de altfel, prima persoana care sa atinga vreodata 10 milioane (mai 2011) si 20 de milioane de fani (martie 2012) pe platforma de microblogging.

In fiecare zi, cantareata pop aduna pe Twitter 30,000 de fani, in medie. In urma lui Lady Gaga, ca popularitate, se afla Justin Bieber (28 de milioane de fani), Katy Perry (27 de milioane) si Rihanna (26 de milioane).

Cu toate acestea, nu este foarte clar cati anume dintre acesti "fani" sunt chiar persoane in carne si oase. Un studiu intocmit de catre compania Status People, axata pe social media, a relevat ca pana la 71% dintre "urmaritorii" lui Lady Gaga ar putea fi falsi - fie conturi inactive, fie roboti de spam.

Lady Gaga este o persoana foarte activa pe Twitter, aflandu-se in dialog constant cu fanii sai, publicand poze de arhiva si intretinand tot felul de concursuri. Sa fie oare acesta unul dintre secretele succesului?

via NME
Mai multe stiri despre: twitter  Lady Gaga Twitter  record lady gaga 
Publicat pe 08 Octombrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram