BestMusic.ro » Lake Of Tears » Pachete Meet & Greet pentru fanii Lake Of Tears

Pachete Meet & Greet pentru fanii Lake Of Tears

Pachete Meet & Greet pentru fanii Lake Of Tears

20 de fani vor putea sa-si intalneasca idolii la concertul Lake Of Tears, ce va avea loc pe 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti.

Organizatorii concertului, Project Events, au dat spre vanzare 20 de pachete Meet & Greet, special pentru fanii trupei Lake Of Tears.

Aceste pachete contin: fotografie cu membrii trupei Lake Of Tears, afis cu autograf, precum si acces la petrecerea special organizata pentru membrii trupei Lake Of Tears, dupa terminarea concertului. Pretul unui asemenea pachet este de 200 de lei.

Aceste pachete pot fi achizitionate doar sunand la numarul 0758 388 388 sau trimitand un e-mail la dumitru.sohan@biletoo.ro. In cazul in care un fan Lake Of Tears isi doreste sa ii poata intalni pe cei de la Lake Of Tears dar a achizitionat deja un bilet pentru acest concert, nu ar trebui sa fie dezamagit, pentru ca exista posibilitatea de a plati diferenta de pret si a schimba biletul simplu cu un bilet Meet & Greet.

Acest schimb se poata face doar sunand la numarul de telefon de mai sus sau trimitand un mail la adresa de mail mentionata anterior.

In deschiderea concertului vor canta doua trupe foarte apreciate de publicul consumator de metal, doom-metal, goth-metal din Romania: Tiarra si Abigail.
Mai multe stiri despre: concerte 2011  bilete lake of tears  lake of tears bucuresti  lake of tears romania  line-up lake of tears 
Publicat pe 16 Iunie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu