BestMusic.ro » Lamb » Lamb lanseaza albumul Five

Lamb lanseaza albumul Five

Lamb lanseaza albumul Five

Una dintre cele mai cunoscute trupe de trip-hop din Europa, Lamb va lansa un nou material discografic, `Five`, chiar saptamana aceasta.

Data lansarii - 5.05.2011 – nu a fost aleasa la intamplare, fiind vorba despre cel de-al cincilea album din cariera trupei.

Lamb va pentru prima data in Romania in aceasta vara, in cadrul B’ESTFEST 2011, alaturi de nume precum Skunk Anansie, Pendulum, Mika, Flogging Molly, Asian Dub Fondation, House of Pain sau Hadouken!

Albumul `Five` marcheaza intoarcerea Lamb la sound-ul electronic clasic, cu influente drum’n’bass, introdus de primul material al grupului, lansat in 1996. In ciuda perioadei dificile prin care a trecut trupa, perioada care a condus chiar la o scurta despartire, dorinta de a compune si a inregistra noi materiale a ramas o constanta atat in viata artistilor, cat si cea a fanilor.

Albumul contine un singur featuring, cu Damien Rice, piesa aleasa ca si prim single, `Back to Beginning`,o noua versiune a unei mai vechi colaborari intre artist si producatorul Andy Barlow.

Lamb - Back to Beginning
Mai multe stiri despre: albume  lansari albume  albume 2011 
Publicat pe 04 Mai 2011 , de Chaos

Adauga un comentariu