BestMusic.ro » Laura Pausini » Laura Pausini va deveni mamica

Laura Pausini va deveni mamica


Laura Pausini a dezvaluit recent ca este insarcinata si va deveni fericita mama a unei fetite, alaturi de sotul ei.

'Paolo si cu mine suntem fericiti sa anuntam ca asteptam o fetita. Am dorit sa comunic personal fericirea pe care o simtim. Rugam media sa respecte intimitatea noastra in viitorul apropiat, deoarece ne-am dori sa traim aceasta minunata perioada in liniste' a declarat Laura.

In urmatoarele luni, doctorii i-a recomandat artistei sa tina un regim lejer cu multa relaxare. Ca urmare, atat aparitiile publice, cat si concertele nationale si internationale (SUA, Australia, America Centrala, America de Sud si Italia) sunt anulate. Concertele programate in luna decembrie in Milano si Roma vor fi rambursate.

Anularea concertelor si aparitiilor publice nu a afectat insa lansarea noului material discografic 'Inedito CD+DVD Live' ce va avea loc pe 27 noiembrie 2012.

'Imi pare foarte rau ca sunt nevoita sa anulez evenimentele si concertele programate dar trebuie sa respect recomandarile medicului meu' afirma Laura.
Mai multe stiri despre: sarcini 2012  vedete insarcinate 2012 
Publicat pe 18 Septembrie 2012 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram