BestMusic.ro » LaVive » Hituri de la Connect-R, Akcent, Corina, Fly Project - pe albumul unei trupe din Germania (video)

Hituri de la Connect-R, Akcent, Corina, Fly Project - pe albumul unei trupe din Germania (video)

Hituri de la Connect-R, Akcent, Corina, Fly Project - pe albumul unei trupe din Germania (video)

Cea mai noua trupa care a castigat concursul Popstars din Germania, LaVive, a ales sa includa pe albumul de debut patru piese ce apartin lui Connect-R, Corinei si grupurilor Akcent si Fly Project.

Muzica romaneasca este din ce in ce mai apreciata in strainatate. Asa se explica de ce hiturile artistilor romani sunt preluate de cantareti din afara.

LaVive, trupa de fete care a castigat cel de-al 9-lea sezon al popularului show Popstars din Germania, a lansat pe 17 decembrie albumul de debut `No Sleep`.

Materialul discografic contine singleurile `How Deep Is Your Love` (Akcent), `No Time For Sleeping` (Corina), `Burning Love` (Connect-R) si `Unisex` (Fly Project).

Piesele sunt interpretate de cele patru componente LaVive: Sarah Rensing, Meike, Julia Bergas si Katrin Mehlberg.

Conform cotidianului Bild, singleul de debut ales spre promovare de fete este No Time for Sleeping, adica aceeasi melodie pe care, in prezent, o promoveaza si Corina in Romania.

Piesa a fost compusa de Bogdan Albulescu, Joanna Oegar (JJ), Serban Cazan si Smiley si a fost lansata de Corina pe 25 octombrie.

No sleepin' a fost lansata pentru prima data in Germania, ca piesa centrala a editiei 2010 Popstars Germaria. In cadrul reality show-ului, mai multe cantarete si dansatoare concureaza pentru a face parte din cel mai fresh girl-band, se arata intr-un comunicat de la Roton.

LaVive - No Time For Sleeping

Tracklist album LaVive `No Sleep`:

1. How Deep Is Your Love (Love Stoned Version)
2. No Time for Sleeping
3. Rock That City
4. Keep On
5. Ufo
6. Burning Love
7. Hurtful
8. Play Dumb
9. Unisex
10.Empire Of Love
11. Will You Go With Me
12. I Swear (Feat. POPSTARS)
Mai multe stiri despre: muzica 2010  albume lavive  lavive no sleppin 
Publicat pe 21 Decembrie 2010 , de Laura Galan

Adauga un comentariu