BestMusic.ro » Leann Rimes » Eddie Cibrian ii ofera sfaturi vestimentare lui LeAnn Rimes

Eddie Cibrian ii ofera sfaturi vestimentare lui LeAnn Rimes

Eddie Cibrian ii ofera sfaturi vestimentare lui LeAnn Rimes

Sotul cantaretei LeAnn Rimes, Eddie Cibrian, a declarat ca ii ofera acesteia in permanenta sfaturi legate de vestimentatie.

Eddie Cibrian este in pas cu moda sau, cel putin, este suficient de avizat incat sa ii ofere sfaturi vestimentare sotiei sale, LeAnn Rimes, anunta music-news.com.

Actorul din filmul 'Northern Lights' si cantareata de muzica country s-au casatorit in luna aprilie a acestui an, dupa o relatie care a pus capat casniciilor celor doi. Eddie Cibrian si LeAnn Rimes impart o multime de lucruri unul cu celalalt, printre care se numara si ponturile vestimentare.

'Ii ofer sfaturi vestimentare in permanenta', a declart Eddie pentru E!Online. Artista nu respinge sugestiile sotului ei, intrucat amandoi tin cont de parerea celuilalt. 'Ne oferim reciproc sfaturi vestimentare. Daca obtinem amandoi aprobarea celuilalt, asta este tot ce conteaza',a precizat LeAnn.

Autor: Dana Saporan
Mai multe stiri despre: sfaturi vestimentare eddie cibrian  leann rimes eddie cibrian vestimentatie  sfaturi vestimentare leann rimes 
Publicat pe 13 Septembrie 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu