BestMusic.ro » Leann Rimes » LeAnn Rimes si-a tatuat juramintele de nunta

LeAnn Rimes si-a tatuat juramintele de nunta

LeAnn Rimes si-a tatuat juramintele de nunta

Cantareata LeAnn Rimes si-a facut un tatuaj temporar cu juramintele de nunta si i-a promis actualului sau sot, actorul Eddie Cibrian, ca ii va oferi confortul de a avea incredere in ea.

Cantareata americana in varsta de 28 de ani, care s-a casatorit cu actorul Eddie Cibrian in luna aprilie, a vizitat duminica, 7 august, un salon de tatuaje din Miami, pentru a-si imprima, temporar, juramintele de nunta:

"Tu mi-ai dat curajul sa fiu onesta. Iti promit ca iti voi oferi confortul de a putea avea incredere". LeAnn Rimes si Eddie Cibrian s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Northern Lights".

Artista era inca maritata cu dansatorul Dean Sheremet, iar actorul american era casatorit cu mama celor doi copii ai sai, Brandi Glanville. Recent, cantareata de muzica country a admis ca nu a gestionat cum trebuie relatia ei extraconjugala si ca lucrurile au degenerat rapid.

"Stiu ca nu am procedat cum trebuie. Nu am avut instrumentele necesare pentru a proceda cum se cuvine, pentru a renunta in mod corect. [..] Nu ma bucur ca s-a intamplat, insa acum stiu de ce a avut loc".

Autor: Dana Saporan
Mai multe stiri despre: nunta  Leann Rimes  juraminte 
Publicat pe 09 August 2011 , de BestMusic.ro

Adauga un comentariu