BestMusic.ro » Led Zeppelin » Lady GaGa, Aerosmith, Jimmy Page, la Show Of Peace

Lady GaGa, Aerosmith, Jimmy Page, la Show Of Peace


Nume mari din muzica internationala se pregatesc pentru evenimentul Show Of Peace, care va avea loc in China, pe 17 aprilie 2010 si va marca cea de-a 40-a editie a Earth Day.

Printre artistii/trupele care vor canta la concertul organizat in Beijing se numara chitaristul Jimmy Page (Led Zeppelin), Aerosmith, Lady GaGa, Black Eyed Peas si numerosi artisti chinezi.

De asemenea, pe scena va urca si cantaretul spaniol David Bisbal, dupa cum anunta peopleenespanol.com.

Promoterii Show Of Peace sunt in tratative si cu alti artisti internationali, printre care 50 Cent, Green Day si Pearl Jam, relateaza AFP.

`Intarea este libera. Nu poti pune pret pe pace si verde (n.r. mediul inconjurator). Va fi pentru toata lumea. E ca un cadou pe care China il face planetei si oamenilor`, a declarat intr-o conferinta de presa organizatorul Rick Garson.

Totusi, pentru un asemenea eveniment este nevoie de bani. Acestia vor fi obtinuti din sponsorizari, Internet, ringtonuri, publicitate, DVD-uri, CD-uri. `Va fi auto-finantare, ca sa zic asa`, a precizat Garson.

Evenimentul Show Of Peace vrea sa traga un semnal de alarma cu privire la distrugerea mediului inconjurator. Organizatorii isi propun ca prin acest concert sa promoveze pacea in lume si un mediu mai curat.

Show Of Peace China 2010
Mai multe stiri despre: Aerosmith  earth day 2010 
Publicat pe 14 Ianuarie 2010 de BestMusic.ro

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram