BestMusic.ro » Lee More » Lee More feat Emy - Silent Assassin (single nou)

Lee More feat Emy - Silent Assassin (single nou)

Lee More feat Emy - Silent Assassin (single nou)

Cu numerosi ani de experienta in radio, dar si in productia muzicala, Liviu Stanciu aka Lee More, cel mai nou artist Mango Records, lanseaza single-ul "Silent Assassin”, o colaborare cu Emy, cunoscuta pentru piese si proiecte cum sunt: "Doar tu” sau "Insane – Pretty Little Girl”.

"Pe Lee More l-am cunoscut in anul 2008 si din primul moment intre noi s-a creat o legatura puternica pe plan profesional, pentru ca gandim la fel in ceea ce priveste muzica. "Silent Assassin” vorbeste despre multitudinea de trairi pe care le trezeste sentimentul iubirii in noi. Sunt extreme, intense, neasteptate, uneori chir dificil de acceptat, insa toate acestea isi pot gasi implinirea doar langa persoana iubita.” a spus Emy.

"Silent Assassin” a fost compusa de Lee More impreuna cu Dorian Oswin si Emy, in studiourile Mango Records.

Am ales sa lucrez cu Emy pentru ca ne-am inteles foarte bine din prima clipa. Amandoi ne dorim aceleasi lucruri, avem aceleasi gusturi si colaboram foarte natural. Noul meu single, "Silent Assassin” cumva te motiveaza, vorbeste despre cat de puternica poate fi iubirea in sufletele oamenilor si descrie perfect cat de multe lucruri se intampla in noi atunci cand iubim.” a declarat Lee More.

Lee More feat Emy - Silent Assassin (audio)
Mai multe stiri despre: colaborari  muzica 2014  singleuri 2014 
Publicat pe 16 Septembrie 2014 , de Ioana Turcu

Adauga un comentariu