BestMusic.ro » Lena » Exclusiv! Lena nu vine la Mamaia 2010

Exclusiv! Lena nu vine la Mamaia 2010

Exclusiv! Lena nu vine la Mamaia 2010

Lena Meyer-Landrut, castigatoarea Eurovision 2010, nu vine in Romania, contrar informatiilor publicate in aceasta dimineata de tabloidul Click.

Paul Nanca (Fundatia Phoenix), managerul proiectului Paula Seling & Ovi, ne-a confirmat faptul ca Lena nu va veni sa cante la Festivalul Mamaia.

Nici vorba de Lena. Astazi vom conveni cu organizatorii daca recitalul Paulei Selilng din seara de gala a festivalului va avea sau nu alti invitati in afara de Ovi, partenerul de scena al artistei
, ne-a declarat Paul Nanca.

Cotidianul Click a publicat in aceasta dimineata o stire potrivit careia Lena Meyer-Landrut, castigatoarea din acest an a concursului Eurovision 2010 ar urma sa cante la Festivalul Mamaia 2010, in ultima seara, duminica, 29 august.

Va reamintesc ca prima seara a Mamaia 2010 este dedicata castigatorilor Festivalului Mamaia pana in anul 1990.

Cea de-a doua seara este rezervata castigatorilor concursului Mamaia de dupa `90, printre care se numara Andreea Balan, Lucia Dumitrescu, Irina Popa, Natalia Barbu si Provincialii.

In seara de sambata, 28 august, va sustine un recital trupa Directia 5, castigatoare la Mamaia in 2004.

Duminica, 29 august, este EuroMamaia. Paula Seling si Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision 2010, vor sustine un recital in ultima seara a festivalului.

Paula Seling si Ovi s-au clasat pe locul 3 in finala Eurovision 2010, cu piesa Playing With Fire.
Mai multe stiri despre: Lena  festivalul mamaia 2010  lena mamaia  lena meyer landrut  dezmintiri 
Publicat pe 12 August 2010 , de Laura Galan

Adauga un comentariu