BestMusic.ro » Lenny Kravitz » Program si reguli de acces pentru concertul Lenny Kravitz  

Program si reguli de acces pentru concertul Lenny Kravitz  

Program si reguli de acces pentru concertul Lenny Kravitz
 

Doar cateva zile ne mai despart de concertul Lenny Kravitz din Cluj-Napoca. Show-ul face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, Raise Vibration. Ultimele bilete sunt in vanzare pe lennykravitz.emagic.ro si pe iabilet.ro.

Programul zilei de 6 mai

Accesul se va face incepand cu ora 18:00 pentru posesorii tuturor categoriilor de bilete. Artista Annahstasia Enuke va canta in deschiderea show-ului incepand cu ora 20:00, urmand ca Lenny Kravitz sa urce pe scena in jurul orei 21.

Organizatorii le recomanda spectatorilor sa vina din timp la concert, insa nu inainte de ora deschiderii oficiale a portilor de acces, mentionata mai sus. Astfel se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de asteptare va fi unul redus.

Regulile de acces

Organizatorii recomanda utilizarea portilor de acces corespunzatoare zonelor in care sunt repartizate biletele achizitionate, portile fiind semnalizate corespunzator.

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul va trebui pastrat pe toata durata concertului, iar spectatorii trebuie sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Fara actul de identitate, accesul in spatiul de concert nu va fi permis.

In zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: bauturi si produse alimentare achizitionate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, umbrele, animale de companie, rucsacuri, casti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decat o coala A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. Locatia nu dispune de spatii pentru depozitare, de aceea organizatorii recomanda publicului sa nu vina cu obiecte interzise.

In zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt insotite de reteta, scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor al acesteia, cu maxim o doza zilnica), insulina, spray inhalator pentru astm.

Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii sunt de asemenea rugati sa se supuna controlului corporal amanuntit la cererea agentilor de securitate.

Alte informatii generale

Organizatorii recomanda spectatorilor ca, odata intrati in spatiul de concert, sa localizeze cea mai apropiata iesire de urgenta de sectorul in care au alocate biletele.

Odata iesiti din zona de concert, pentru a reveni in sala, spectatorii vor avea nevoie de un alt bilet de acces. Acelasi lucru este valabil si pentru posesorii de bratari.

Inregistrarea de orice fel a spectacolului este strict interzisa. Managementul artistului poate confisca orice aparat de inregistrare audio-video folosit astfel, detinut de participantii la eveniment.

In timpul spectacolului este posibil sa se foloseasca lumini stroboscop care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibila.

In incinta Salii Polivalente BTarena, fumatul este strict interzis, mai putin in zonele special amenajate si marcate. Cei care nu vor respecta aceasta regula sunt pasibili de amenda.

Biletul nu poate fi inlocuit daca este pierdut, furat sau distrus si este valabil pentru o singura intrare.

Biletul nu poate fi transferat catre o alta persoana sau revandut. Reproducerea biletelor este ilegala.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistrari video cu participantii la eveniment in scop promotional. Spectatorii isi cedeaza - prin participarea la eveniment - toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul concertului, catre organizator si terti.

Accesul cu copii

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Insa daca parintii aleg sa vina insotiti de cei mici, o vor face pe propria raspundere, achizitionand bilete de acces si pentru acestia. Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor casti de protectie. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult.

Achizitionarea bauturilor si produselor alimentare

In incinta Salii Polivalente, spectatorii vor avea la dispozitie bauturi racoritoare, apa, inghetata si gustari. Toate bauturile vor fi servite numai la pahar. Toate produsele vor fi procurate cu cash sau card bancar.

Toate barurile, la fel si toaletele, vor fi amplasate pe inel, la etajele 1 si 2 ale Salii Polivalente, precum si in zona de fumatori.

Parcare

Publicul este incurajat sa vina la concert folosind mijloacele de transport in comun. Daca spectatorii aleg totusi sa vina cu masina personala, acestia sunt rugati sa apeleze la parcarile publice aflate in apropiere, parcarea Salii Polivalente nefiind disponibila pentru concertul de luni.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Mai multe stiri despre: concerte 2019 
Publicat pe 03 Mai 2019 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu