BestMusic.ro » Lenny Kravitz » S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Lenny Kravitz din Cluj

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Lenny Kravitz din Cluj

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Lenny Kravitz din Cluj

S-au pus biletele in vanzare pentru concertul pe care legendarul artist american, Lenny Kravitz, il va sustine pe 6 mai in Cluj Napoca.

Lenny Kravitz revine in Romania, pentru un concert in premiera in Cluj-Napoca. Artistul a decis ca dupa intalnirea din 2008 din Bucuresti, sa ofere romanilor o noua seara de neuitat. Pentru prima oara pe o scena din Transilvania, artistul vine la Cluj-Napoca pentru a promova noul sau album, Raise Vibration.Pe data de 6 mai 2019, in Sala Polivalentadin Cluj-Napoca. Fanii vor asculta atat piesele noi ale artistului, dar si hituri precum: "Are You Gonna Go My Way”, "If You Can’t Say No”, "I Belong To You”, "Fly Away” si "American Woman”.

Concertul din Cluj-Napoca face parte din segmentul european al turneului mondial Raise Vibrationce va incepe pe 26 aprilie 2019. Turneul cuprinde reprezentatii in 16 tari de pe continent, printre care Franta, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria si, bineinteles, Romania.

Turneul promoveaza noul album Lenny Kravitz, lansat chiar pe 7 septembrie, Raise Vibration. Cel de-al 11-lea album al artistului subliniaza sinergia mai multor genuri muzicale precum rock ‘n’ roll, funk, blues si soul. Cu un sunet proaspat, actual, tineresc si imbogatit de cele trei decenii de muzica, Raise Vibrationdevine un moment de renastere creativa si reprezinta o realizare curajoasa, vie si ingenioasa demna de maiestria si spiritul rebel ale lui Lenny Kravitz.

Una din piesele deja lansate de pe noul album, "It’s Enough”, s-a remarcat cauna din cele mai puternice compozitii ale artistului, aceasta fiind o reflectare critica asupra problemelor cu care se confrunta omenirea la nivel global. Cel de-al doilea single, "Low”, porneste cu un sunet funky peste care se adauga trompete, corzi si numeroase voci, unele inspirate de Michael Jackson.

Considerat unul dintre cei mai proemineti muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depasit barierele impuse de gen muzical, stil, rasa si statut social pe parcursul celor 20 de ani de cariera muzicala. Scriitor, producator, vocalist si virtuoz al numeroase instrumente muzicale, Lenny Kravitz a fost desemnat castigator al Premiului Grammy pentru categoria "Best Male Rock Vocal Performance” 4 ani consecutivi, detinand chiar recordul pentru categorie. Pe langa cele 10 albume ale sale care s-au vandut in mai mult de 38 de milioane de exemplare, artistul multitalentat a facut trecerea si catre industria cinematografica, cu roluri in filme precum "The Hunger Games: Catching Fire”, "Precious” si "The Butler”.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara si au urmatoarele preturi:

Teren / Standing - 315 lei + taxe - pret final 350 lei

Categoria 1 - 490,5 lei + taxe - pret final 545 lei

Categoria 2 - 346,5 lei + taxe - pret final 385 lei

Categoria 3 - 283,5 lei + taxe - pret final 315 lei

Categoria 4 - 247,5 lei + taxe - pret final 275 lei

Pentru detalii suplimentare despre turneu si bilete, puteti vizita site-ul oficial al artistului: www.lennykravitz.com.

Un eveniment Emagic
Mai multe stiri despre: concerte 2019 
Publicat pe 19 Septembrie 2018 , de Elena Paraschiv

Adauga un comentariu